Dondurulmus gıda teknolojisinde ileri bir sistem ve uygulamadır. Kesimi gerçeklestirilen piliçlerimiz hiç bekletilmeden, özel karışımımız ile terbiye edildikten sonra birbirine temas etmeden tek tek dondurulur.” Dondurulduktan sonra piliç parçaları yine süregelen hatta otomatik tartım makinelerinde tartılarak dikey dolum makinesinde paketlenmektedirler. Ürünlerimiz tek tek donduruldugundan ürün ihtiyaç kadar paketten tek tek alınabilmekte ve paketin tamamı çözündürülmek zorunda kalınmamaktadır. Bu dondurma yöntemiyle don yanıgı da engellenmektedir. Yavas dondurmada et kendi dogal suyunu kaybeder tadı yavanlasır, hızlı dondurmada su etin içine hapsedilir etin sululugunu kaybetmesi engellenerek dogal lezzetini korumus oluruz.

But Izgara Dondurulmuş (1 Kg IQF)

Besin Değeri
 
BESİN VE ENERJİ DEĞERLERİ (100 gr)
Enerji Yağ Doymuş Yağ Şekerler Tuz Protein
- - - - - -
X
 
ÜRÜN BİLGİLERİ
Koli İçi Ambalaj Adeti Ortalama Koli Ağırlığı Taze Ürün Raf Ömrü Donuk Ürün Raf Ömrü
10 10 kg - 365 gün
 

Saklama Koşulları

Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 ºC) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözündürmeli, tekrar dondurulmamalıdır.

Not: Talep edilen sabit poşet ağırlığında üretilebilir. (Örn. 2 Kg )

  • Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

  •