Dondurulmus gıda teknolojisinde ileri bir sistem ve uygulamadır. Kesimi gerçeklestirilen piliçlerimiz hiç bekletilmeden, özel karışımımız ile terbiye edildikten sonra birbirine temas etmeden tek tek dondurulur.” Dondurulduktan sonra piliç parçaları yine süregelen hatta otomatik tartım makinelerinde tartılarak dikey dolum makinesinde paketlenmektedirler. Ürünlerimiz tek tek donduruldugundan ürün ihtiyaç kadar paketten tek tek alınabilmekte ve paketin tamamı çözündürülmek zorunda kalınmamaktadır. Bu dondurma yöntemiyle don yanıgı da engellenmektedir. Yavas dondurmada et kendi dogal suyunu kaybeder tadı yavanlasır, hızlı dondurmada su etin içine hapsedilir etin sululugunu kaybetmesi engellenerek dogal lezzetini korumus oluruz.
Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 ºC) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözündürmeli, tekrar dondurulmamalıdır.
Not: Talep edilen sabit poşet ağırlığında üretilebilir. (Örn. 2 Kg )
Pişirme Şekli