Baget

  •   Büyük Tabaklı
  •   Dökme
  •   Küçük Tabaklı
 
ÜRÜN BİLGİLERİ
Koli İçi Ambalaj Adeti Ortalama Koli Ağırlığı Taze Ürün Raf Ömrü Donuk Ürün Raf Ömrü
8 8 8 gün 365 gün
12 8,04 8 gün 365 gün
- 7,3 8 gün 365 gün

Ürün Tanımı: Butun orta kısmındaki eklemden ikiye ayrılarak elde edilen alt bölümü, ayak kısmına yakın parçasıdır

 

Saklama Koşulları

Taze Ürünler: Buzdolabında (0/3 ºC)' de ve orijinal ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar muhafaza edilebilir.

Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 ºC) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözündürmeli, tekrar dondurulmamalıdır.

  • Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

  •