Piliç eti dinlendirilip özel yöntemler ile yumuşatıldıktan sonra, Akdeniz damak tadına uygun kekik ve sarımsak gibi baharatların baskın olduğu özel Akdeniz sos ile marine edilmiştir.

Akdeniz Soslu Bonfile

Besin Değeri
 
BESİN VE ENERJİ DEĞERLERİ (100 gr)
Enerji Yağ Doymuş Yağ Şekerler Tuz Protein
- - - - - -
X
  •   Büyük Tabaklı
 
ÜRÜN BİLGİLERİ
Koli İçi Ambalaj Adeti Ortalama Koli Ağırlığı Taze Ürün Raf Ömrü Donuk Ürün Raf Ömrü
8 8 kg 8 gün 365 gün
12 7,2 kg 8 gün 365 gün

Ürün Tanımı: Piliç eti dinlendirilip özel yöntemler ile yumuşatıldıktan sonra, Akdeniz damak tadına uygun kekik ve sarımsak gibi baharatların baskın olduğu özel Akdeniz sosu ile marine edilmiş pilicin göğüs etinin filetosunun sinirsiz ve yağsız küçük iç kısmıdır.

 

Saklama Koşulları

Taze Ürünler: Buzdolabında (0/3 ºC)' de ve orijinal ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar muhafaza edilebilir.

Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 ºC) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözündürmeli, tekrar dondurulmamalıdır.

  • Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

    Pişirme Şekli

  •