MALZEMELER
- 4 adet Lezita Piliç Bonfile
- 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 5 yemek kaşığı polenta
- 2 yemek kaşığı kaşar peyniri
- 2 su bardağı su
- 6 dal ince kıyılmış fesleğen
- Bir tutam tuz
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 dal ince kıyılmış maydanoz
GARNİTÜR İÇİN
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 adet Chili biberi
- 5 adet ince doğranmış tuzlu badem
- 3 adet haşlanmış brokoli
NASIL YAPILIR
Bir tencerenin içinde polenta ile suyu 20 dakika pişirin. Üzerine tereyağı, kaşar peyniri ve fesleğeni ekleyerek ocaktan alın.
Ayrı bir tavada tereyağıyla Chili biberini, bademi ve brokoliyi soteleyin.
Isıtılmış döküm tavada Lezita Tavuk Bonfilelerini pişirin.
Tabağın altına polentayı, üzerine Lezita Tavuk Bonfilesini koyun.
Garnitürleri de ekleyerek servis edin.
Afiyet olsun.