MALZEMELER
- 2 adet 4’e bölünmüş Lezita Mangal Sucuk
- 2 yaprak milföy hamuru
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 çay kaşığı susam
- 1 çay kaşığı çörek otu
- 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Sos için
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 tatlı kaşığı su
- 5 dal ince kıyılmış maydanoz
- 2 dal lollo rosso
NASIL YAPILIR
Döküm tavada ayçiçek yağıyla birlikte Lezita Mangal Sucukları önlü arkalı mühürleyin. Milföy hamuruna sardıktan sonra üzerine yumurta sarısı, çörek otu ve susam ekleyerek 200 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
Ayrı bir kasede yoğurt, su ve maydanozu karıştırarak dip sos elde edin. Milföylerle birlikte servis edin.
Afiyet olsun.