MALZEMELER
- 3 adet Lezita Çıtır Kapmalı Bonfile
- 2 dal lollo rosso
- 2 dal polorosso
- 2 adet kiraz domates
- 2 çay kaşığı limon suyu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 adet fındık turp
- Ayçiçek yağı (kızartma için)
- 2 dal maydanoz
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 adet orta boy kabuklu patates
- ½ çay kaşığı pul biber
- ½ çay kaşığı kuru kekik
- Bir tutam tuz
NASIL YAPILIR
Yeşillikleri bir kasenin içine alın. Üzerine zeytinyağı ve limonu ekleyin. Ardından sunum kasesine alıp domates ve turp ile dekorlayın.
Ayrı bir kasenin içinde mayonez, ketçap ve hardalı karıştırın ardından bu karışımı sunum kasesine alın.
Derin yağda dilimlenmiş patatesleri kızartın ve üzerine baharatları ekleyerek lezzetlendirin.
Derin yağda Lezita Çıtır Kaplamalı Bonfileyi kızartın ve servis edin.
Afiyet olsun.