MALZEMELER
- 1 adet Lezita Sosis
- 1 adet sosisli ekmeği
- 1 adet jülyen doğranmış,
- karamelize edilmiş kuru soğan
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı hardal
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 adet dilimlenmiş kornişon turşu
- 2 dal ince kıyılmış Frenk soğanı
- 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 5 dal ince kıyılmış maydanoz
- 2 dilim cheddar peyniri
- 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
- 2 dilim haşlanmış mısır
NASIL YAPILIR
Bir kasede maydanoz, ayçiçek yağı ve sarımsağı karıştırın.
Üst köşelerinden keserek sosisli ekmeğinin ortasını boşaltın. İçine maydanozlu sosu dökün. Üzerine dilim cheddar peynirlerini ekleyin.
Üstüne kornişon turşuyu, Lezita Sosisi ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin.
Bir kasede mayonez, ketçap, hardal ve kıyılmış Frenk soğanını karıştırın.
Fırından çıkan sosisle birlikte mısır ve sosu tabağa koyarak servis edin.
Afiyet olsun.