Lezita

Lezita

Abalıoğlu’nun yem sektöründeki 50 yıllık tecrübesinden aldığı güçle Türkiye’nin en önemli piliç eti üreticilerinden biri olarak faaliyet gösteren Lezita, piliç eti pazarında ilk 5, ileri işlenmiş yenilikçi ürünler pazarında ilk 2 oyuncudan biridir. İzmir-Kemalpaşa’da, toplam 100.000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en modern et entegre tesisinde piliç eti ve ileri işlenmiş et üretimi yapan Lezita, saatte yaklaşık 25.500, günde ise yaklaşık 400.000 adet üzerinde piliç işleme kapasitesine sahiptir.

2006 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek sektöründe en çok tercih edilen ve sevilen markalardan biri haline gelen Lezita, güçlü satış ağı sayesinde tüm Türkiye'deki ulusal ve yerel zincir mağazalarda, toplu tüketim ve perakende kanallarında ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.

Lezita; yenilikçi ürünlerinin itici gücüyle 2018 yılını sektörün üzerinde büyüme ile kapatırken, cirosunun önemli bir kısmını ileri işlenmiş ürünlerden elde etmektedir. Ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden ve yaklaşık 3000 kişiye iş olanağı sağlayan Lezita, yenilikçi atılımları ile pazar lideri olmayı hedeflemektedir.

Bu Sayfayı Paylaşmak ister misiniz?